Germany @ Slush

Saksa on viime vuosina ollut yksi merkittävimmistä maista Slushissa - maasta on tullut sekä kävijöitä, startupeja kuin investoreitakin.

Vuoden 2017 Slushin yhteydessä järjestimme matkan saksalaisille hightech- ja it-startupeille: Matkan aikana yritykset tutustuivat mm. Espoo Innovation Gardeniin ja osallistuvat Slushiin. Nämä ja useat muut saksalais-startupit myös pitchasivat Slushin yhteydessä järjestämässämme Side-Eventissä.

Jo viime Slushissa rikoimme ennätyksiä

  • 701 saksalaista kävijää (toiseksi eniten Ruotsin jälkeen)
  • 118 saksalaista startupia (1. Ruotsi, 2. UK)
  • 107 saksalaista sijoittajaa (toiseksi eniten Ruotsin jälkeen)

Vuodelle 2018 olemme järjestämässä entistä suurempaa saksalais-startupien esiintuloa Slushissa:

Järjestämme mm. 4.12. messukeskuksen Kokoustamossa sivutapahtuman, jossa pitchaa kymmeniä saksalaisyrityksiä (huone 201 klo 11-17).

Lisätietoja

Ilmoittaudu tästä

Etelän (Baden-Württembergin) ja pohjoisen (Mecklenburg-Etu-Pommernin) alueiden startupit on myös tavattavissa Saksan yhteisosastolla 6C.8.

 

 

“Suomen nousu huippulaatuisten startupien tuottajana on luonut jatkuvasti kasvavan tarpeen kotimaamme yrityksille luoda yhteyksiä Euroopan suurimpiin toimijoihin eri toimialoilla. Jo kolmatta vuotta jatkuva yhteistyömme Suomalais-Saksalaisen Kauppakamarin kanssa auttaa meitä yhdistämään Saksan markkinoille tähtääviä startupeja oikeisiin toimijoihin, sillä he tuntevat paikallisen markkinan.“

Andreas Saari
CEO, Slush