Uudet jäsenet esittäytyvät

Toivotamme seuraavat yritykset uusina jäseninä tervetulleeksi Saksalais-Suomalaiseen Kauppakamariin.


ABACUS Corporate Finance Oy

ABACUS Corporate Finance Oy on itsenäinen ja omistajaohjattu yritys, joka keskittyy yritysostoihin ja -järjestelyihin sekä pienten ja keskisuurten yritysten yritysrahoituspalveluihin. Yrityksen perustaja Domenico Blythillä on kymmenen vuoden kokemus yritysneuvonnasta. Hän on erikoistunut konsultoimaan yrittäjiä, jotka etsivät yhtiölleen seuraajaa tai sijoittajia tai jotka haluavat edistää yrityksensä kasvua yritysostoin.

Yhteystiedot: Domenico Blyth
+358 40 48 90 100
blyth(at)abacus-cf.fi
www.abacus-cf.fi

Absentus Oy

Korkeatasoista pohjoismaista muotoilua hautausmaille tuottava startup Absentus Oy on perustettu vuonna 2016 ja sillä on kolme liiketoiminta-aluetta: 1) yksittäishautamuistomerkit ja niiden perustusjärjestelmät, 2) yhteishautamuistomerkit ja niitä täydentävät ympäristötuotteet sekä 3) digitaaliset ratkaisut hautausalalle (Smart Cemetery®). Digitaalisten ratkaisujen avulla modernisoidaan hautausalaa yhdistämällä hautausmaiden, hautaustoimistojen ja muiden toimijoiden palvelut saman katon alle. Absentuksen muistomerkki voitti pohjoismaisen muotoilukilpailun vuonna 2017.

Yhteystiedot: Ilkka Kankare
+358 50 337 9549
ilkka.kankare(at)absentus.com
www.absentus.com 

Anna Falcoianu Consulting & Go-to-Market Services

Anna Falcoianu on suomalainen myynnin ja markkinoinnin osaaja, joka tarjoaa monipuolisia konsultointi- ja markkinointipalveluja liiketoimintaansa Saksaan laajentaville yrityksille. Kartoitan markkinatilanteen ja kilpailijat, etsin uusia yhteistyökumppaneita, hoidan saksankieliset myynti- ja messuedustukset sekä tuen suomalaisia yrityksiä paikallisessa markkinointiviestinnässä.

Yhteystiedot: Anna Falcoianu
+49 1525 7455 952
anna(at)scandimoments.com
www.scandimoments.com 

CPC Finland Oy

CPC Finland Oy on saksalaisen CPC Germania GmbH & Co. KG:n sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Euroopassa CPC Germania GmbH & Co. KG on yksi vanhimmista tuulivoimayhtiöistä. Vuodesta 1993 alkaen yritys on toteuttanut yli 50 tuulivoimahanketta, joiden kokonaiskapasiteetti on yli 600 MW. Se on toiminut Suomessa vuodesta 2011 lähtien ja sen rakentama ensimmäinen tuulipuisto otettiin käyttöön vuonna 2017. CPC Finland rakentaa parhaillaan ensimmäistä markkinapohjaista ja hankekohtaista tuulipuistoa Suomessa. Tuulipuisto tuottaa sähköä Haminan Google-tietokeskuksen käyttöön lokakuusta lähtien.

Yhteystiedot: Erik Trast
+49 173 2889012
etrast(at)cpc-germania.com
www.cpc-germania.com 

DriveNow Finland

Vuonna 2011 Saksaan perustettu DriveNow aloitti toimintansa Suomessa 2017. Yritys tarjoaa 13 maata kattavan kaupunkiautopalvelun, jossa asiakas valitsee tarpeisiinsa parhaiten sopivan auton DriveNow-sovelluksella. Tällä hetkellä autotarjonta käsittää BMW- ja MINI-mallit. DriveNow-autolla voi ajaa minne tahansa toiminta-alueella ja yritys hoitaa asiakkaan puolesta pysäköintimaksun, polttoaineet, huollot ym. Kauppakamarin jäsenille rekisteröinnin yhteydessä veloituksetta +20 ajominuuttia (norm. 30 €). Rekisteröitymislinkki löytyy jäsensivuille kirjautumisen jälkeen jäsenedut-osiosta..

Yhteystiedot: Timo Valtonen
timo.valtonen(at)drive-now.fi
https://www.drive-now.com/fi/fi/helsinki 

Foreca Oy

Foreca Oy on täyden palvelun säätalo, joka tarjoaa globaalit sääennusteet erityisesti vaativaan ammattikäyttöön. Foreca tunnetaan laadukkaista ennusteista, helposti räätälöitävistä palveluista ja ripeästä asiakasyhteistyöstä. Yritys on erikoistunut ajokelin ennustamiseen autoteollisuuden, itseajavien autojen sekä teiden talvikunnossapidon tarpeiden näkökulmasta.

Yhteystiedot: Petri Marjava
+49 1764 6149 012
petri.marjava(at)foreca.com
www.corporate.foreca.com

HCI Productions Oy

HCI Productions Oy on innovatiivinen verkkopohjaisiin oppimis- ja osaamisratkaisuihin keskittynyt yritys. Heidän kärkialueitaan ovat osaamisen kehittämisen kumppanuudet, vahva projektiosaaminen sekä verkkopohjaiset palaute- ja tiedonkeruujärjestelmät. Yritys on toteuttanut lukuisia korkeatasoisia kansallisia ja kansainvälisiä hankkeita jo vuodesta 1993.

Yhteystiedot: Ari-Matti Auvinen
+358 40 512 5725
ama.auvinen(at)hci.fi
www.hci.fi

New Cable Corporation Oy

New Cable Corporation Oy tarjoaa tulostettavan elektoniikan ratkaisuja. Heidän vakiotuotteitaan ovat suojatut, litteät, joustavat kaapelit ja liittimet (Shielded Flat Flexible Cables, SFFC). Yritys tarjoaa myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä kaapelointiratkaisuja. New Cable Corporationin tuotteet tarjoavat kaapelointiin painon, tilan ja materiaalien säästöä sekä elektromagneettisen häiriön poistumista.

Yhteystiedot: Brigitte Lanz
+358 50 3427406
brigitte.lanz(at)newcablecorporation.com
www.newcablecorporation.com

Punda

Brand Agency Punda toimii yli kahden vuosikymmenen kokemuksella yritysten kumppanina kansainvälisillä kilpakentillä. Rakennamme menestyviä brandistrategioita ja autamme yrityksiä johtamaan brandejänsä globaalisti. Ennakoiva markkinatutkimus, pitkäjänteistä johtamista tukeva strateginen suunnittelu sekä organisaation sisäisen ymmärryksen vahvistaminen muodostavat menestyvien brandien kulmakivet. Luomme asiakkaillemme visuaalisia ja sisällöllisiä brandeja sekä sitoudumme niiden pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Yhteystiedot: Siiri Oivanen
+358 40 702 1117
siiri.oivanen(at)punda.fi
www.punda.fi 

TOiP Oy

TOiP tarjoaa teollisuuden alan asiakkailleen IoT-ratkaisuja koko tuotteen elinkaaren ajaksi. Kun mittaustuloksista halutaan kehittää liiketoimintaetuja, on kaikki tarpeellinen data voitava kerätä yhteen ja edessä on monimutkainen prosessi. Tähän tarpeeseen TOiP on useiden vuosien aikana kehittänyt dataan pohjautuvan ratkaisun yrityksille. Heillä on ymmärrystä sekä teknisistä yksityiskohdista että asiakkaiden liiketoimintaan liittyvistä vaatimuksista. TOiP kehittää asiakkailleen ratkaisuja, jotka pohjautuvat avoimen lähdekoodin ohjelmiston komponentteihin, datan prosessointiin sen syntylähteessä ja pilvipalveluun pohjautuvaan koneoppimiseen; näitä hyödynnetään esimerkiksi heidän ääneen perustuvassa kunnossapitoratkaisussa.

Yhteystiedot: Petri Pöllänen
+358 50 5432 941
petri.pollanen(at)toip.fi
opentoip.com