Uudet jäsenet esittäytyvät

Toivotamme seuraavat yritykset uusina jäseninä tervetulleeksi Saksalais-Suomalaiseen Kauppakamariin.


Ampner Oy

Ampner Oy tarjoaa tuotteita ja palveluita energialähteiden yhdistämiseen verkkoon sekä teollisuuden testausjärjestelmiä. Tarjoamme älykkäitä ratkaisuja eri energialähteiden hallintaan, testaukseen ja laadunvarmistukseen. Suunnittelemme, laskemme ja simuloimme sähkön liittämistä verkkoon, olipa energialähteenä vesi, tuuli, aurinko tai biomassa. Laajan energiateknologian osaamisen ansiosta pystymme räätälöimään palvelumme asiakkaan tarpeisiin - olipa kyseessä energiantuotanto, -jakelu tai -varastointi.

Yhteystiedot: Tapio Majaniemi
+358 44 241 8118
tapio.majaniemi(at)ampner.com
www.ampner.com

Bird & Bird

Bird & Bird on Suomen kansainvälisin asianajotoimisto. Meiltä saat kaikki liikejuridiikan palvelut saman katon alta, ja ymmärrys kansainvälisestä toiminnasta on suurimpia vahvuuksiamme. Saksan toimistomme sijaitsevat Hampurissa, Münchenissä, Frankfurtissa ja Düsseldorfissa. Helsingin toimistossamme työskentelee myöskin muutamia lakimiehiä, joilla on asianajajan pätevyys Saksassa ja äidinkielen tasoinen saksan kielen taito. He ovat erikoistuneet palvelemaan yrityksiä, joilla on suhteita Saksaan.

Yhteystiedot: Dr. Tobias Bräutigam
+358 9 622 6670
tobias.brautigam(at)twobirds.com
www.twobirds.com/fi

ContiTech Finland Oy

Continental-konserniin kuuluva ContiTech Finland Oy on suomalainen kuljetinhihnavalmistaja, joka on aloittanut tehdastoimintansa Tampereella jo vuonna 1916. ContiTech panostaa kuljetinhihnojen luotettavaan, kustannustehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen toimintaan ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, jotka soveltuvat monille teollisuudenaloille.

Yhteystiedot: Sven Meier
+358 20 7217200
info(at)cbg.contitech.fi
www.contitech.fi

Ekokamu Oy

Ekokamu Oy kehittää ja kaupallistaa uutta suomalaista bioastiaa, jonka avulla biojätteiden kierrätys kotikeittiöissä helpottuu. Laitteen toiminta perustuu integroituun ilmapumppujärjestelmään, jonka avulla biojätteen pilaantuminen estetään. Ekokamu on hygieeninen ja samalla myös tyylikäs tapa kierrättää. Tavoitteena ovat kansainväliset markkinat ja erityisesti Saksa - kaikki alan kontaktit ja yhteistyöehdotukset tervetulleita!

Yhteystiedot: Elina Voutilainen
+358 40 552 7411
elina.voutilainen(at)ekokamu.com
www.ekokamu.com

Kirami Oy

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista, puulämmitteisistä kylpytynnyreistä. Kirami on Euroopan suurin paljujen valmistaja - vuosittain ympäri Eurooppaa myydään yli 5 000 Kiramin valmistamaa allasta. Paljujen lisäksi yrityksellämme on Outstanding by Kirami -tuoteperhe, johon kuuluu pihasisustustuotteita, grillejä ja ulkotulia. Jälleenmyyjäverkostomme ulottuu jo useisiin Euroopan maihin, mutta etsimme uusia yhteistyökumppaneita erityisesti Saksasta.

Yhteystiedot: Taina Hujo-Oittinen
+358 45 122 5783
taina.hujo-oittinen(at)kirami.fi
www.kirami.fi