Smart Grids

Järjestämme saksalaisille älyverkkomarkkinoiden asiantuntijoille ja yrityksille markkinatutkimusmatkan Suomeen 15.−18.5.2018. Suomeen saapuvat yritykset edustavat alan teknologista huippuosaamista. Matkan yhteydessä 15.5. järjestetään aiheeseen liittyvä, maksuton asiantuntijaseminaari. Seminaarin jälkeisinä päivinä tarjoutuu mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin saksalaistoimijoiden kanssa.

Asiantuntijaseminaari & Networking

Järjestämme matkan yhteydessä tiistaina 15.5. älyverkko-aiheisen asiantuntijaseminaarin. Tilaisuudessa esitellään teknologisen kehityksen nykytilaa ja alan markkinatilannetta sekä Suomessa että Saksassa. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua alan saksalaisten toimijoiden kanssa.

Seminaari on suunnattu energia-alan yrityksille, liitoille ja toimijoille. Seminaari on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen etukäteen. Seminaarin ohjelma julkaistaan keväällä 2018.

Ilmoittaudu tästä

Tapaamiset saksalaisyritysten kanssa

Järjestämme one-to-one-tapaamisia saksalaisyritysten kanssa seminaarin jälkeisinä päivinä 16.−18.5.2018. Tapaamiset järjestetään lähtökohtaisesti suomalaisyritysten luona.

Oletko kiinnostunut tapaamisesta saksalaisyritysten kanssa ja/tai haluat osallistua seminaariin?

Ota yhteyttä:
Mikaela Jaanti / Saksalais-Suomalainen Kauppakamari
050 555 5308
mikaela.jaanti(at)dfhk.fi 

Hanke on Saksan talousministeriön (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie / BMWi) rahoittama ja se toteutetaan osana energia-vienninedistämisohjelmaa. Hanke toteutetaan yhteistyössä energiewaechter GmbH:n kanssa.

Yhteyshenkilö

Mikaela Jaanti

Senior Advisor
energia, ympäristö, rakentaminen

+358 9 6122 1239
+358 50 555 5308
sähköposti
Download vCard