Nykytaide

Saksalaiset nykytaiteen galleristit ja luovan talouden asiantuntijat saapuvat Suomeen 2.-4.7.2018.

Saksalaiset nykytaiteen galleristit ja luovan talouden osaajat saapuvat Suomeen kesällä 2018. Matkan yhteydessä 2.7. järjestetään aiheeseen liittyvä, maksuton networking-seminaari, jonka painopisteenä on nykytaide ja digitalisaatio. Seminaarin jälkeisinä päivinä suomalaisille taide-alan toimijoille tarjoutuu mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin saksalaisten kanssa.

ART 4.0 -networking-seminaari 2.7.2018

Järjestämme matkan yhteydessä maanantaina 2.7. networking- ja asiantuntijaseminaarin ART 4.0. Tilaisuudessa nykytaiteen markkinatilannetta ja kehitystä sekä gallerioiden, museoiden ja muiden taiteen alan toimijoiden asemaa sekä Suomessa että Saksassa. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua alan saksalaisten toimijoiden kanssa.

ART 4.0 on suunnattu luovan talouden ja taide-alan yrityksille, liitoille ja toimijoille. Seminaari on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen etukäteen. Seminaarin ohjelma julkaistaan keväällä 2018.

Ilmoittaudu tästä

Tapaamiset saksalaisten kanssa

Järjestämme one-to-one-tapaamisia saksalaisyritysten kanssa seminaarin jälkeisinä päivinä 3. ja 4.7.2018. Tapaamiset järjestetään lähtökohtaisesti suomalaisten tahojen luona.

Oletko kiinnostunut tapaamisesta saksalaisyritysten kanssa ja/tai haluat osallistua seminaariin?

Ota yhteyttä:
Mikaela Jaanti / Saksalais-Suomalainen Kauppakamari
050 555 5308
mikaela.jaanti(at)dfhk.fi

Hanke on Saksan talousministeriön (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie / BMWi) rahoittama ja se toteutetaan osana BMWin pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattua vienninedistämisohjelmaa.

Yhteyshenkilö

Mikaela Jaanti

Senior Advisor
energia, ympäristö, rakentaminen

+358 9 6122 1239
+358 50 555 5308
sähköposti
Download vCard