Tietoa meistä

Suurin bilateraali kauppakamari

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari on suurin Suomessa toimiva bilateraali kauppakamari. Kauppakamari edistää Saksan ja Suomen välistä kauppaa ja taloussuhteita.

Tuotamme ja tarjoamme jäsenillemme ja asiakasyrityksillemme monipuolisia tieto-, neuvonta- ja liikeyhteyspalveluja. Laaja kontaktiverkostomme ja monivuotinen kokemuksemme maiden välisessä kaupassa ovat sekä jäsentemme että asiakkaidemme käytettävissä.

Organisaatiomme

Saksalais-Suomalainen Kauppamari on verkottunut laajasti sekä Saksassa että Suomessa. Olemme osa Saksan kauppakamareiden palveluverkostoa, joka on lajissaan maailman laajin. Verkostoon kuuluu 79 Saksan paikallista kauppakamaria sekä 130 bilateraalia ulkomaankauppakamaria 90 maassa.

Kauppakamarilla on hallitus ja valtuuskunta, joka koostuu noin 25 saksalaisesta ja suomalaisesta yritysjohtajasta. Lisäksi kauppakamarilla on liikennevaliokunta, joka käsittelee liikenne- ja kuljetuskysymyksiä.

Kauppakamaria johtaa saksalainen toimitusjohtaja. Henkilökuntaa on tällä hetkellä 30. 

Työkielinä ovat suomi ja saksa.

Missio ja visio

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari on yhdessä Kauppakamarin hallituksen kanssa laatinut uuden mission ja vision strategiakokouksessaan syyskuun alussa 2015.

Missio
Hoidamme ja edistämme Saksan ja Suomen välisiä talous- ja kauppasuhteita.

Visio
Olemme Saksan ja Suomen välisen liiketoiminnan tehokkain kehittämisalusta innovatiivisten palvelujemme, sitoutuneen jäsentoiminnan ja yleisesti tunnustetun edunvalvontamme ansiosta.

Jäsenyys

Saksalais-Suomalainen Kauppakamari ajaa jäsenyritystensä etuja. Palvelumme ovat jäsenillemme edullisia: Neuvomme ja avustamme solmimaan liikeyhteyksiä, tiedotamme Saksassa tapahtuvista liiketoimintaan vaikuttavista muutoksista ja avustamme sijoittumisessa Saksaan. Järjestämme myös jäsenten välisiä tapaamisia ja esitelmätilaisuuksia ajankohtaisista aiheista.

Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseninä on noin 700 suomalaista ja saksalaista eri toimialojen yritystä, jotka yhdessä kattavat noin 80 % maiden välisestä kaupasta.

DEinternational

DEinternational-palvelubrändillä pystymme tarjoamaan suomalaisille yrityksille laajempaa ja asiakaslähtöisempää palvelutarjontaa kansainvälisen kaupan eri osa-alueilla.

Ulkomaankauppakamariverkoston yhdenmukainen maailmanlaajuinen palvelutarjonta aina osoitehausta ja liikeyhteystiedoista räätälöityyn neuvontaan mahdollistaa suomalaisille yrityksille entistä paremmat keinot menestyä kansainvälisillä markkinoilla.