Saksan markkinoille

Kaikki palvelut Saksan markkinoille menoon kustannustehokkaasti ja asiantuntevasti. - Mihin se perustuu?

Helsingin toimipiste on yksi Saksan ulkomaan kauppakamareiden (AHK, saks. "Auslandshandelskammern") 130 toimipisteestä: näissä toimii vajaat 2 000 asiantuntijaa 90 maassa. Lisäksi Saksan kauppakamariverkostossa on 79 paikallista kauppakamaria, joissa on n. 8 000 työntekijää.

Lähes kaikki Saksan 3,7 miljoonaa yritystä ovat verkostomme jäseniämme: siksi meillä on Saksasta toimialasta riippumatta tietoa, jota ei muualla ole.

Monipuoliset palvelut

Kauttamme saat tietoa Saksan markkinoista ja sen mahdollisuuksista aina yrityskohtaisiin kontakteihin saakka. Solmimme puolestasi yhteyksiä saksalaisyrityksiin, niin myyjiin kuin ostajiinkin. Etsimme sinulle luotettavan kumppanin.

Laaja verkosto

Osana Saksan kauppakamarijärjestelmää pystymme antamaan yritysten ja vientihankkeiden käyttöön laajat yhteistyöverkostot Saksassa. Palvelut ovat maailmanlaajuisesti kaikkien Saksan ulkomaankauppakamareiden asiakkaiden käytettävissä.

Räätälöidyt palvelut

Sovimme palvelujemme sisällön kanssasi tarpeidesi mukaan. Pystymme siten tarjoamaan parhaan palvelupaketin sekä pk-yrityksille, joilla on vähän ulkomaankaupan kokemusta että kansainvälisesti kokeneille suuryrityksille.

Yhteyshenkilö

Kaisu Halonen

johtaja, Market Entry and Business Development

+358 9 6122 1267
+358 50 3573 767
sähköposti
Download vCard