Etabloituminen Saksaan

Avustamme suomalaisten yritysten sijoittumisessa Saksaan. Neuvomme ja palvelemme liikkeen perustamista tai investointia Saksaan suunnittelevaa suomalaista yritystä. Tiedotamme Saksan yritysmuodoista, sopimuskäytännöstä, laki- ja veroasioista ja välitämme ajankohtaista markkinatietoa.

Saksa markkina-alueena

Oletko laajentamassa liiketoimintaasi tai investoimassa Saksaan? Meidän kauttamme saat apua Saksan markkinoille etabloitumisen kaikkissa eri vaiheissa. Saat meiltä kattavan kuvan Saksan markkinoista, yrityksesi toimialaa koskevista markkinoista ja liiketoimintamahdollisuuksista sekä yrityksellesi parhaiten soveltuvasta maantieteellisestä toimintaympäristöstä.

 

Juridista apua

Neuvomme eri toimintamallien ja yritysmuotojen arvioimisessa. Avustamme juridisissa kysymyksissä eri sopimuskäytännöissä aina yrityksen perustamiseen asti. Lisäksi tarjoamme yrityskohtaista tietoa haluamistasi kohderyhmistä ja tarvittaessa solmimme ensikontaktit potentiaalisiin yhteistyökumppaneihin.

 

Germany Trade and Invest

Toimimme yhteistyössä Saksan talous- ja teknologiaministeriön Germany Trade and Invest -organisaation kanssa, joka neuvoo ulkomaisia yrityksiä niiden pyrkiessä laajentamaan liiketoimintaansa Saksaan. Näin etabloitumispalvelumme mahdollistavat parhaimman asiantuntemuksen ja kustannustehokkaimman tien Saksan markkinoille.

Yhteyshenkilö

Kaisu Halonen

johtaja, Market Entry and Business Development

+358 9 6122 1267
+358 50 3573 767
sähköposti
Download vCard