"definitiv"-lehti

definitiv 3/2017

"definitiv" on Kauppakamarin kaksikielinen jäsenlehti, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Levikki on 2 000. Se on yksi jäsenistöllemme suunnatuista maksuttomista palveluista.

Tietoa Saksasta suomeksi

Jäsenlehtemme "definitiv“ kertoo suomeksi Saksan talouden kehityksestä sekä Saksan ja Suomen välisestä kaupasta. Siinä on yritysuutisten lisäksi tietoa Saksan laki- ja verotusasioista.

Teemanumeroissa keskitytään yksittäisen alan tapahtumiin, esim. elektroniikkateollisuuden, rakennusalan ja kuljetusliiketoiminnan. Kerromme laajalti myös suomalaislukijoita kiinnostavista messuista Saksassa.

Tietoa Suomesta saksaksi

Lehden saksankielinen osa kertoo Kauppakamarin saksalaisille jäsenille Suomen talouden tapahtumista ja eri aloista suhdannekatsauksin ja analyysein.

Liikeyhteyspalvelut

Julkaisemme lehdessä Saksasta liikeyhteyksiä etsivien suomalaisyritysten ilmoituksia, jotka käännämme saksaksi. Saksalaisyritysten vastaavat ilmoitukset käännämme suomeksi.

Ilmoitukset

"definitiv"-lehti on erinomainen väline tehdä suomalaisten yritysten palveluita tunnetuksi Saksassa.

Tarvittaessa käännämme ilmoitustekstinne saksaksi ilman erillistä korvausta. Veloitamme ainoastaan normaalin ilmoitushinnan. 

Mediakortti

Lisätietoja ja ilmoitushinnat selviävät mediakortista.

Arkisto

Yhteyshenkilö

Suvi Mäkinen

viestintäjohtaja

+358 9 6122 1231
sähköposti
Download vCard