Uudet jäsenet esittäytyvät

ATLAS ELEKTRONIK Finland Oy

ATLAS Finland on kokenut ja asiakaslähtöinen yritys, joka toimittaa taistelunjohto- ja tehtävänhallintajärjestelmiä kotimaisille ja ulkomaisille merivoima-, rajavartio- ja muille asiakkaille. Yritys tukee järjestelmiä niiden elinjakson aikana. Järjestelmät skaalautuvat laajoista komentosiltajärjestelmistä yhden konsolin järjestelmiin. Järjestelmiin voidaan integroida asiakkaan tarpeiden mukaisia järjestelmiä. ATLAS Finland on osa kansainvälistä ATLAS ELEKTRONIK konsernia ja thyssenkrupp-ryhmää.

Yhteystiedot:
Jaakko Savisaari
+358 400 314 927
jaakko.savisaari(at)fi.atlas-elektronik.com 
www.atlas-elektronik.com 

Bellevue SME Advisors GmbH

Bellevue SME Advisors GmbH tarjoaa tehokasta tukea keskisuurille teollisuusyrityksille: laajentuminen ulkomaille aktiivisen yrityksen kehittämisen kautta tai yritysostojen ja kumppanihakujen avulla. Referenssimme puhuvat puolestaan. Kaikki Bellevue SME Advisors -konsultit ovat entisiä teollisuusalan yrittäjiä ja johtajia. Tiedämme, että vain konkreettiset tulokset merkitsevät.

Yhteystiedot:
R. Paul Vuolle
+41 (0)44 500 2787
paul(at)bellevue-advisors.ch 
www.bellevue-advisors.ch 

BGH-CONSULTING

on tukenut ja neuvonut eurooppalaisia yrityksiä henkilöstöhallintoon ja strategiseen suuntautumiseen liittyvissä kysymyksissä vuodesta 1999 lähtien. Yrityksen menestys perustuu selkeästi määriteltyihin tavoitteisiin, markkinoiden ja toimia-alan tuntemukseen sekä toimiviin toimintaprosesseihin. BGH:n kokemus ja alan asiantuntemus ovat kertyneet vuosikymmenien ajan, minkä pohjalta on kehitetty asiakkaille räätälöityjä ja kestäviä strategisia ratkaisuja.

BGH välittää yhteistyössä IES Starnbergin kanssa määräaikaisia johtajia ja asiantuntijoita, joiden pätevyys on varmistettu.

Yhteystiedot: Päivi Graefe
+49 8151 65499 14
Graefe(at)bgh-consulting.de 
www.bgh-consulting.de 

Ductor Oy

Ductor Oy on vuonna 2009 perustettu helsinkiläinen cleantech-yritys, jonka kehittämä teknologia mullistaa biokaasuteollisuuden. Yritys on kehittänyt patentoidun mikrobiologisen menetelmän, jolla voidaan poistaa orgaanista typpeä jätemateriaalista. Tämä merkitsee biokaasulaitosten kannattavuuden merkittävää parantumista ja tehokkaan biokaasutuotannon moninkertaistumista. Ductorin teknologia tukee myös suurten ilmasto- ja ympäristöongelmien ratkaisua. Ductorilla on tytäryhtiö Düsseldorfissa.

Yhteystiedot:
Aarre Viiala
+358 400 966357
aarre.viiala(at)ductor.com
www.ductor.com

Gerald Wantzlöben

Olen diplomikielenkääntäjä ja -tulkki ja minulla on 20 vuoden kokemus vientitehtävistä saksalaisten pk-yritysten palveluksissa. Tarjoan laadukasta ja luotettavaa käännös- ja tulkkauspalvelua liiketoimiinne suomen ja saksan kielellä. Verkkosivut, esitteet ja käyttöohjeet, monipuoliset tekniset ja kaupalliset tekstit, messut ja sopimusneuvottelut - olen käytettävissä sekä kotipaikkakunnaltani Thüringenissä että Pirkanmaalta käsin.

Yhteystiedot:
Gerald Wantzlöben
+49-160-180 3693
gerald.wantzloeben(at)freenet.de 
LinkedIn

Hansa Kontakt Oy

HALAIN patentoidun kasvukiinnikkeen avulla voidaan asentaa nopeasti mm. linnunpönttöjä, riistakameroita, led-valaisimia, sähköjohtoja, mainoksia ja opasteita vahingoittamatta kasvavaa puuta. HALAIMEN keskeisiä ominaisuuksia ovatkin sen ekologisuus: se ei anna puun kärsiä ja sen voi kiinnittää uudelleen ja uudelleen, kun se irrotetaan kiinnityspuusta tai tolpasta seuraavaan. HALAIN on valmistettu ympäristöystävällisestä, kierrätettävästä ja vapaasti energiana hyödynnettävästä kestomuovista (PE-HD).

Yhteystiedot: Matti Yrjänä
+358 50 5535075
matti(at)halain.fi 
www.halain.fi 

(c) Andrey Armyagov / Shutterstock

Houston Analytics

Houston Analytics on IBM:n Gold Business Partner analytiikkatalo, joka ainoana pohjoismaisena alan yrityksenä on päässyt mm. Forresterin listoille. Tarjoamme yrityksille ennakoivan analytiikan, keinoälyn ja tiedolla johtamisen ratkaisut palveluineen. Pre-built-konseptiemme avulla valjastamme datan palvelemaan liiketoimintaa muutamassa viikossa. Palvelumme ovat saatavissa suoraan pilvestä, mikä minimoi kustannukset ja riskit. Toimimme pohjoismaiden lisäksi myös UK:ssa ja olemme laajentumassa Saksan markkinoille.

Yhteystiedot:
Antti Syväniemi
+358 50 387 5971
antti.syvaniemi(at)houston-analytics.com 
www.houston-analytics.com 

ICEYE

ICEYE tuottaa ajankohtaisia ja luotettavia kaukokartoitustietoja päätöksentekoon. Yritys auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan esim. merenkulkuun, katastrofien hallintaan, turvallisuuteen ja tiedusteluun liittyviä haasteita. ICEYE on kehittänyt Synthetic Aperture Radar (kuvaavatutka) -laitteen ketterällä tuotekehitysmallilla. Yritys on valmis aloittamaan ensimmäisenä SAR-mikrosatelliittien laukaisun. ICEYE odottaa aloittavansa kaupalliset digitaaliset palvelut vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla.

Yhteystiedot: Tuomas Korpela
+358 40 7033594
tuomas.korpela(at)iceye.fi 
www.iceye.com 

International Business Consulting

IBC auttaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään nopeammin ja tehokkaammin saksankielisessä Euroopassa. Palvelut sisältävät niihin liittyvien toimenpiteiden käytännön toteutuksen paikan päällä. Erikoistumisalojamme ovat terveydenhuolto, mukaan lukien lääketieteellinen teknologia, sähköinen liikkuvuus ja autonominen ajo sekä energia- ja ympäristöteknologia, kuten uusiutuva energia ja tietoverkkoturvallisuus. Toimimme yhteistyössä myös julkisten ja akateemisten toimijoiden kanssa.

Yhteystiedot:
Nils Kantola
+49 (0) 175 522 4476
nils.kantola(at)t-online.de 

Lexia Asianajotoimisto Oy

Lexia Asianajotoimisto Oy on vaativaan kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto. Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat mm. ICT- ja teknologia-, EU-, kilpailu-, sopimus-, henkilötieto-, työ-, rahoitus- ja vakuutusoikeus sekä yritysjärjestelyt. Omien asiantuntijoidemme lisäksi meillä on laaja kansainvälisten juristien, sijoittajien ja liikkeenjohdon ammattilaisten verkosto. Luottoluokituksemme on korkeinta AAA-luokkaa.

Yhteystiedot: Kenneth Svartström
+358 50 336 0082
kenneth.svartstrom(at)lexia.fi
www.lexia.fi 

Lödige Systems GmbH

Lödige Industries Groupin pääkonttori sijaitsee keskellä Saksaa Warburgissa. Yritys on perustettu vuonna 1948 ja sillä on toimipisteet Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Yhdysvalloissa. Saksan Mittelstandiin kuuluva omistajajohtoinen yhtiö Lödige Industries Group työllistää yli 1000 ihmistä eri puolilla maailmaa.

Lödige Industries tarjoaa monialaisia kuljetusteknisiä ratkaisuja ja on erikoistunut monimutkaisiin materiaalivirtajärjestelmien logistiikkatoimintoihin. Näitä ovat mm. lentokenttäterminaalit, autoteollisuuden intralogistiikkajärjestelmät sekä täysautomaattiset pysäköintijärjestelmät parkkihalleihin ja kerrostalojen asukaspysäköintiin. Avaimet käteen -laitteistojen lisäksi yritys toimittaa ajoneuvohissejä, tavarahissejä ja nostopöytiä.

Lödige Industries Groupin palveluvalikoima kattaa kaiken suunnittelusta rakennusvaiheeseen, valmistuksesta asennukseen ja käyttöönottoon sekä näihin liittyvien kuljetinjärjestelmien huoltopalvelun.Lödige Industries toimitti vuonna 2015 Euroopan suurimman täysin automatisoidun parkkitalon DOKK1:lle Tanskan Aarhusissa. Palvelua täydentää Lödige Industries Groupin Warburgissa ylläpitämä 24/7-etäpalvelu, jonka avulla tuetaan maailmanlaajuisesti paikan päällä toimivaa asiakastukea.

Yhteystiedot: Daniel Conze
+49 5642 702 437
d.conze(at)lodige.com 
www.lodige.com 

MotionPro Oy

MotionPro Oy on yksityisomistuksessa oleva yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Olemme erikoistuneet liikkuvaan kuvaan ja grafiikkaan - teemme suosittujen selitysvideoiden ohella myös lyhyitä elokuva-, TV- ja Youtube-mainosspotteja. Tiimiimme kuuluu 35 erittäin motivoitunutta ja ammattitaitoista copywriteria, graafikkoa, motion graafikkoa, kertojaa ja projektipäällikköä. "Laatu ja asiakastyytyväisyys" on jokapäiväinen mottomme. Tutustukaa referensseihimme - jos vakuutuitte, ottakaa yhteyttä!

Yhteystiedot: Nils Bürgi
+358 40 772 4844
nils(at)motionpro.fi 
www.motionpro.fi 

Nordic Choice Hotels

Suomen Clarion-hotellit kuuluvat yksityiseen pohjoismaiseen yli 190 hotellin Nordic Choice Hotels-ketjuun. Vuonna 2016 rakennetut ja avatut hotellit Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport tarjoavat tasokkaan vaihtoehdon kansainväliseen business- ja kongressimatkustukseen. Lisätietoja sopimushinnoista kauppakamarin jäsensivuilta.

Yhteystiedot: Jari Sampakoski
+358 40 500 7751
jari.sampakoski@choice.fi 
www.nordicchoicehotels.fi 

Opinahjo Oy

Opinahjo tarjoaa talous- ja palkkahallinnon verkkokoulutusta, jonka avulla ammattitaidon ylläpitäminen helpottuu, kun matkustamiseen ja koulutuksissa istumiseen käytettävä aika vähenee. Yritys tarjoaa 50 kouluttajan voimin yli 160 koulutusta vuosittain. Opinahjo on laajentunut vuosien 2016 ja 2017 aikana Norjaan ja Ruotsiin. Yrityksen tavoitteena on aloittaa toiminta myös muualla Euroopassa.

Yhteystiedot: Johannes Jokelin
+358 50 591 3530
johannes.jokelin(at)opinahjo.fi 
www.opinahjo.fi

Oy Steelpro Ltd

Olemme rakennusalalla toimiva dynaamisesti kehittyvä innovatiivinen perheyritys Vantaalta. Kehitämme ja valmistamme lasikaidejärjestelmiä sekä ainutlaatuista modernia porrasjärjestelmää. Tuotteissamme yhdistyvät kevyt ja luotettava alumiininen rakenne sekä tolpattomat lasikaiteet. Lisäksi toimitamme tyylikästä valaistusta tarjoavaa Led-It-käsijohdejärjestelmää. Olemme nyt laajentamassa toimintaamme Saksan markkinoille erilaisten yhteistyökumppaneidemme avulla.

Yhteystiedot: Artur Hytti
+358 50 401 4990
artur.hytti(at)steelpro.fi 
www.steelpro.fi